Кіровоградський ОРТПЦ реорганізовано в Кіровоградську філію Концерну РРТ

8 Листопада 2010
5360
8 Листопада 2010
14:33

Кіровоградський ОРТПЦ реорганізовано в Кіровоградську філію Концерну РРТ

5360
Кіровоградський ОРТПЦ реорганізовано в Кіровоградську філію Концерну РРТ

1 листопада розпочала роботу Кіровоградська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення. Як повідомляє сайт Концерну РРТ, це відбулося на виконання наказу Міністерства транспорту та зв'язку України від 20 липня 2006 року №751 «Про реорганізацію підприємств, що входять до складу Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення».

 

Кіровоградська філія створена на базі державного підприємства «Кіровоградський обласний радіотелевізійний передавальний центр» (Кіровоградський ОРТПЦ). Директором філії залишився Юрій Пуриш.

 

Як повідомляла ТК, 1 жовтня розпочала роботу Києво-Святошинська філія Концерну РРТ, реорганізована з державного підприємства ЦТЕ УРРТ («Центр технічної експлуатації і управління радіорелейних ліній, радіомовлення, радіозв'язку та телебачення»). Як пояснив ТК заступник генерального директора Концерну РРТ Олександр Півнюк, «реорганізація відбувається в порядку об'єднання Концерну РРТ у єдине державне підприємство. Цей поступовий процес триває з 2006 року».

 

Наразі у структурі Концерну РРТ залишаються п'ять державних підприємств: Одеський і Харківський ОРТПЦ, РТПЦ АР Крим, Броварський РПЦ і Будівельно-монтажне управління № 168. Також у структурі КРРТ 25 філій: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Вінницька, Запорізька, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Лучівська, Миколаївська, Полтавська, Житомирська, Київська, Чернігівська, Чернівецька, Києво-Святошинська, Черкаська, Хмельницька, Золочівська, Тернопільська, Херсонська, Рівненська, Сумська.

 

Керівник Центру законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників Ольга Большакова під час четвертого міжнародного форуму «Цифрове мовлення в Україні», що відбувся 1 жовтня 2010 року, зазначила, що Концерн РРТ у контексті переходу на цифрове телебачення прагне максимально сконцентрувати управління, а автономні підрозділи влити в єдину структуру. Із цим вона, зокрема, пов'язала спроби звільнення на початку 2010 року директора Одеського ОРТПЦ Валерія Волкова, директора Волинської філії Сергія Семерея.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5360
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду