Колективи Волинської філії КРРТ і ЦТЕ УРРТ вимагають припинити «протиправні дії» проти них

3 Лютого 2010
22987
3 Лютого 2010
15:54

Колективи Волинської філії КРРТ і ЦТЕ УРРТ вимагають припинити «протиправні дії» проти них

22987
Колективи Волинської філії КРРТ і ЦТЕ УРРТ вимагають припинити «протиправні дії» проти них

Колектив Волинської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення звернувся до заступника міністра транспорту та зв'язку, голови Державної адміністрації зв'язку Миколи Гончара з вимогою припинити протиправні дії керівництва Концерну РРТ і зокрема Володимира Іщука по відношенню до Волинської філії.

 

«А саме - відновити фінансування, зупинити безкінечні перевірки, тиск та шантаж по відношенню до працівників філії та притягнути до відповідальності винних у беззаконні», - пояснюється у зверненні, затвердженому на конференції трудового колективу 26 січня.

 

Також колектив вимагає зупинити дію наказу КРРТ від 21 січня про звільнення директора Волинської філії Сергія Семерея, якого звільнили «за порушення умов контракту» після чотирьох перевірок відділу контрольно-ревізійних розслідувань Концерну, які відбулися із серпня 2009 року.

 

У листі до Миколи Гончара працівники Волинської філії КРРТ зазначають, що вже висловили недовіру нинішньому керівництву Концерну та звернулися до прем'єр-міністра з проханням розібратися, чому такими методами діє Володимир Іщук.

 

Аналогічне звернення колектив Волинської філії надіслав і до голови Профспілки працівників зв'язку України Миколи Стардобуда.

 

 

 

Водночас колектив Рівненської філії Концерну РРТ повідомив ТК, що 9 листопада 2009 року надсилав до прем'єр-міністра звернення, затверджене профкомом, про неприпустимість неправомірного звільнення генерального директора КРРТ Анатолія Антоненка і призначення Володимира Іщука. «Після зміни керівництва Держзв'язку в липні 2009 року і звільнення Антоненка А. М. правління як виконавчий орган КРРТ ігнорується повністю. Всіма діями в. о. гендиректора КРРТ Іщук В. О. намагається обмежити повноваження директорів філій - членів правління КРРТ», - зазначають на Рівненській філії.

 

Тим часом трудовий колектив державного підприємства «Центр технічної експлуатації і управління радіорелейних ліній, радіомовлення, радіозв'язку та телебачення» надіслав ТК копію свого колективного звернення до президента, Генеральної прокуратури, СБУ, прем'єр-міністра і народних депутатів з вимогою заборонити Головному контрольно-ревізійному управлінню та Міністерству транспорту і зв'язку вчиняти «протиправні дії» проти їхнього підприємства в період виборчої кампанії.

 

За інформацією колективу ЦТЕ УРРТ ГоловКРУ ініціювало узагальнення результатів ревізії КРУ «з метою прийняття незаконного рішення щодо розірвання контракту з керівником ДП ЦТЕ УРРТ».

 

 

 

Нагадаємо, що з подібними заявами вже виступив трудовий колектив Одеського ОРТПЦ, який створив страйком і вимагає поновити на роботі свого керівника Валерія Волкова та звільнити керівництво Концерну РРТ і Державної адміністрації зв'язку. На захист Валерія Волкова і колективу Одеського ОРТПЦ стали Національна рада з питань телебачення і радіомовлення та Одеська обласна державна адміністрація. 4 лютого представників колективу ООРТПЦ викликають на зустріч у Мінтрансзв'язку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22987
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pravosudie
5203 дн. тому
"Телекритика" щось обіцяла тримати руку на пульсі щодо поїздки членів страйкому Одеського ОРТПЦ до Мінтрансзв'язку 04.02-2010р. Але... мовчить і досі. Невже її залякали? Дуже не хотілось би в це вірити! Хоча... "непотопляемый" Іщук при допомозі своїх друзів-екс-генералів здатен залякати багатьох. Зійшло ж йому з рук, ще й мало нагороду не отримав, коли в грудні 2009 року на Київському передавальному телецентрі трапилась аварія і 2 години вся країна була без телебачення. Він навісив всім "лапши на вуха", показавши по всіх каналах телебачення нібито вийшовший з ладу високовольтний запобіжник. Навіть дилетант, подивившись на цей розтрісканий запобіжник, скаже, що його просто розбили молотком, щоб зам'яти істинну причину аварії. При згорянні потужного запобіжника 10 кВ його або розірве на шматки, або, в іншому разі, - і в середині і ззовні в місцях руйнування він буде не яскраво-білий (як показували по ТБ), а вугільно-чорний. Однак ця дезінформація задовольнила і голову Держзв'язку Гончара і інших високопосадовців. Діло тихо зам'яли. Тож тепер Іщук, заручившись підтримкою Гончара та інших, взявся до розправи з неугідними директорами підприємств та філій Концерну РРТ. Тому і зрозуміла позиція колективів цих підприємств, що відстоюють справедливість.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду