ЦТЕ УРРТ остаточно реорганізовано у Києво-Святошинську філію Концерну РРТ

5 Жовтня 2010
5844
5 Жовтня 2010
09:30

ЦТЕ УРРТ остаточно реорганізовано у Києво-Святошинську філію Концерну РРТ

5844
ЦТЕ УРРТ остаточно реорганізовано у Києво-Святошинську філію Концерну РРТ

1 жовтня розпочала роботу Києво-Святошинська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення. Як повідомляє сайт Концерну РРТ, це відбулося на виконання наказу Міністерства транспорту та зв'язку України від 20 липня 2006 року №751 «Про реорганізацію підприємств, що входять до складу Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення».

 

Заступник генерального директора Концерну РРТ Олександр Півнюк у коментарі ТК повідомив, що Києво-Святошинська філія створена на базі державного підприємства ЦТЕ УРРТ («Центр технічної експлуатації і управління радіорелейних ліній, радіомовлення, радіозв'язку та телебачення»). За його словами, філію, як і ЦТЕ УРРТ, очолює Олександр Заболотний.

 

Києво-Святошинська філія опікуватиметься радіорелейними лініями Київської області (за винятком міста Києва), експлуатацією теле- і радіопередавачів (у тому числі 4-х цифрових стандарту DVB-T) та розповсюдженням супутникового сигналу з передавальної станції в Калинівці під Києвом.

 

«Реорганізація відбувається в порядку об'єднання Концерну РРТ у єдине державне підприємство. Цей поступовий процес триває з 2006 року», - зазначив пан Півнюк, уточнивши, що з 30-ти підприємств Концерну ЦТЕ УРРТ - 24-те, яке стало філією.

 

Однією з причин реорганізації є впровадження цифрового телебачення. «Кожне підприємство виконує роботу в межах своєї території. Але при впровадженні цифрового телебачення є зони, які поділені між кількома областями, то як поділити між ними роботу? Тому краще будувати все в межах філій, та одночасно в межах одного підприємства КРРТ», - пояснив заступник генерального директора Концерну.

 

За словами Олександра Півнюка, телерадіокомпанії не відчувають на собі реструктуризації, тому що технічні та тарифні питання, як і раніше, вирішуються на єдиному для всього КРРТ рівні.

 

Наразі у структурі Концерну РРТ залишаються шість державних підприємств: Одеський, Харківський і Кіровоградський ОРТПЦ, РТПЦ АР Крим, Броварський РПЦ і Будівельно-монтажне управління № 168. Також у структурі КРРТ 24 філії: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Вінницька, Запорізька, Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Лучівська, Миколаївська, Полтавська, Житомирська, Київська, Чернігівська, Чернівецька, Києво-Святошинська, Черкаська, Хмельницька, Золочівська, Тернопільська, Херсонська, Рівненська, Сумська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5844
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду