detector.media
04.11.2010 15:10
Український промо-ролик транслюватимуть на Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі (+ВІДЕО)

Новий промо-ролик України, який створено до чемпіонату «Євро-2012», транслюватимуть на каналах Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі. Про це повідомили на прес-конференції іноформаційного центру «Україна-2012».

 

Промо-ролик створений продакшн-студією Shootgroup, режисер - Юліан Улибін (Україна), оператор - Торстен Ліпсток (Німеччина). Тривалість кліпу 90 секунд, є також його короткий варіант по 60 та 30 секунд.

 

За сюжетом відзнятого на кіноплівку ролика, іноземці приїздять до України, щоб відкрити її для себе - «нову, невідому, але сучасну державу».

 

Робота над роликом проходила з 12 жовтня до 1 листопада, зйомки відбувалися в «наймальовничіших місцях України»: від Борисполя до Площі Ринок у Львові. Також до відео увійшли кадри Національного парку Синевир, Коктебелю, Балаклави, набережної Севастополя.

 

За словами віце-прем'єр-міністра України з питань «Євро-2012» Бориса Колеснікова, це перший ролик, який знайомить з країною, наступні три будуть присвячені історичним особливостям країни

 

В ефірі Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі, де транслюватимуть ролик у рамках промо-кампанії «Євро-2012», має з'явитися 1 грудня. Як зазначив пан Колесников, рамкову угоду з телекомпаніями планують підписати 10-12 листопада.

 

 

 

 

Також на конференції представили логотип України, в основі якого «найвідоміший і найулюбленіший з українських символів - квітка соняшника, яка схожа на сонце». Логотип був створений дизайнером рекламного агентства Saatchi&Saatchi Андрієм Крисенковим.

 

За словами директора з розвитку бізнесу Saatchi&Saatchi Анни Шевченко, стилістику обрали з урахуванням світових тенденцій дизайну: мінімалізм, прості кольори та відсутність симетрії. В англомовному варіанті збережено літеру «ї».

 

Зазначимо, що цей логотип є переможцем всеукраїнського творчого конкурсу ДП «Центр комунікацій "Україна-всесвіт"», що проходив з 1 по 15 жовтня. Дизайнер мав завдання створити унікальний знак України, що включав би в себе слово «Україна» і зображувальний елемент, який би асоціювався з нашою державою.

 

За словами Бориса Колеснікова, бюджет ролика та логотипа становить 3,5-4 млн грн, хоча було заплановано 8 млн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY