Валерій Бебик не вважає законопроект Гуманітарної ради про суспільне мовлення альтернативним депутатському

26 Жовтня 2010
15574
26 Жовтня 2010
16:42

Валерій Бебик не вважає законопроект Гуманітарної ради про суспільне мовлення альтернативним депутатському

15574
Валерій Бебик не вважає законопроект Гуманітарної ради про суспільне мовлення альтернативним депутатському

Голова робочої групи із суспільних комунікацій Громадської гуманітарної ради при президентові України Валерій Бебик не вважає проект «Про Національну громадську телерадіокомпанію України» альтернативним до проекту № 7241 про внесення змін до Закону України «Про систему Суспільного телебачення і радіомовлення України», внесеного народними депутатами Андрієм Шевченком, Владиславом Каськівом і Євгеном Русловим. Про це він сказав у коментарі ТК.

 

«Наш законопроект не є альтернативним, він має іншу назву. Відповідно, його будуть реєструвати окремо, внісши від президента», - сказав він. Зараз робоча група приймає пропозиції та зауваження до законопроекту.

 

Нагадаємо, раніше в коментарі ТК голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко повідомив, що вчора, 25 жовтня, був останній день реєстрації альтернативних до проекту № 7241 законопроектів про суспільне мовлення, однак президент Віктор Янукович так і не вніс до Верховної Ради свій проект. За його словами, відповідно до регламенту, тепер альтернативний законопроект не можна зареєструвати, поки не буде розглянутим у залі законопроект № 7241.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15574
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду