Оприлюднено законопроект про суспільне мовлення від Гуманітарної ради при президентові

22 Жовтня 2010
18279
22 Жовтня 2010
13:01

Оприлюднено законопроект про суспільне мовлення від Гуманітарної ради при президентові

18279
Оприлюднено законопроект про суспільне мовлення від Гуманітарної ради при президентові

Розробники законопроекту «Про Національну громадську телерадіокомпанію України» оприлюднили текст документу на сайті наукового журналу «Освіта регіону: політологія, психологія, комунікації». Із текстом можна ознайомитися на сайті ТК.

 

Робоча група із суспільних комунікацій Громадської гуманітарної ради при президентові України зазначає, що в основу законопроекту покладена Концепція створення і діяльності Національної громадської телерадіокомпанії України, яка була затверджена 30 вересня.

 

Робоча група пропонує надсилати пропозиції і зауваження щодо тексту законопроекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18279
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4924 дн. тому
Як можуть бути працівники громадської ТРК- державними службовцями- абсурд повний. Більш того, у проекті вказано, що творчі працівники та керівники мають переважне право на працевлаштування, а інші працівники- інженери, бухгалтери, юристи, програмісти тощо- за бортом, чи що? Більш того, зпл. творчих =зпл.держслужбовців, а інших працівників-мінімальна.
?
4943 дн. тому
Раджу уважно прочитати. Є чимало несподіваного. Наприклад, список експертів. Якщо Бирзул експерт з питань громадського телебачення, то експертна група майже мильна бульбашка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду