Яценюк каже, що опозицію пускають в ефір п’яти каналів

15 Жовтня 2010
15988
15 Жовтня 2010
10:54

Яценюк каже, що опозицію пускають в ефір п’яти каналів

15988
Яценюк каже, що опозицію пускають в ефір п’яти каналів

Арсеній Яценюк заявив, що опозиція в Україні має доступ до ефірів п'яти телеканалів: ICTV, СТБ, Нового каналу, 5-го каналу і ТРК «Україна». Про це лідер «Фронту змін» розповів під час зустрічі з міністром Великої Британії у справах Європи Девідом Лідінгтоном, повідомляє прес-служба партії.

 

Політик зазначив, що «Фронт Змін» та інші опозиційні сили мають доступ до каналів холдингу StarLightMedia (ICTV, СТБ, Новий) та 5-го каналу, «чиї новини збалансовано висвітлюють перебіг подій в Україні».

 

Також, за його словами, всі політичні сили мають рівні можливості для участі в ток-шоу «Шустер-Live» (ТРК «Україна») та «Свобода слова» (ICTV). «В інших великих політичних ток-шоу є спроби форматування програм під певні інтереси влади», - додав він.

 

«Телебачення в Україні все ще залишається головним джерелом інформації для більшості громадян, тому спроби тиску тут більш відчутні», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15988
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рону
4953 дн. тому
да включи Первый Национальный и посмотри. через каждые (ну может не 15 минут), а полчаса идет Яценюк по Софиевской площади и вещает о будущем Украины.
Рон
4953 дн. тому
Интересно, а в какой программе его "каждые 15 минут" показывают? Есть факты? В студию! Иначе это пустой трёп...
Видел
4953 дн. тому
Его каждые пятнадцать минут показывают по Первому Национальному. Яценюк - брехун.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду