«Pro любоff» для ТЕТу виробляє «1+1 Production» і продюсерський центр «Світського життя»

14 Жовтня 2010
18850
14 Жовтня 2010
13:54

«Pro любоff» для ТЕТу виробляє «1+1 Production» і продюсерський центр «Світського життя»

18850
«Pro любоff» для ТЕТу виробляє «1+1 Production» і продюсерський центр «Світського життя»

У неділю, 17 жовтня, о 20:30 в ефірі телеканалу ТЕТ стартує новий розважальний проект «Pro любоff». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програму спільно вироблятимуть продюсерський центр Final Cut Media та «1+1 Production». Як повідомляла ТК, реаліті-шоу «Pro любоff» розроблене за форматом Tough Love компанії Shine International.

 

Як відомо, продюсерський центр Final Cut Media виробляє телепроект «Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» і володіє порталом Jetsetter.ua.

 

Нагадаємо, програму вестиме Микола Воробйов - тренер-психолог із Санкт-Петербурга. У проекті вісім жінок, «котрим не щастить у коханні, намагаються змінити себе й зустріти гідного чоловіка». Для героїнь шоу організовано Бюро подолання любовних перешкод, у якому з ними працюватиме ведучий-психолог, який підбиратиме для них чоловіків і відправлятиме пари на романтичні побачення Микола Воробйов відправлятиме своїх підопічних на романтичні побачення з чоловіками, котрих для них підберуть у Бюро.

 

«Вісім головних героїнь нового шоу - це абсолютно різні за віком, поглядами на життя, зовнішністю, освітою чи амбіціями жінки, які на час проекту опиняються під одним дахом у Бюро подолання любовних перешкод. Є тут і наївні романтичні дівчата, і жінки-вамп, і розумниці-відмінниці, і успішні бізнес-леді», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18850
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юля
4793 дн. тому
уже и март на дворе)))где же шоу????
Глядачь
4881 дн. тому
Очень жаль, что оно выйдет в эфир. Потому что это бездарное и наигранное шоу. Первая программа на ТЕТ была не очень. Надеюсь 1+1, сменит монтаж. p.s. я снимался там несколько раз и знаю о чем говорю ;-)
Аня
4898 дн. тому
Будет в декабре на 1+1
jee
4925 дн. тому
В натуре, куда делось шоу? Или что то не поделили с Бондарчуком из-за одноименного фильма?
лана
4926 дн. тому
куда пропала программа?:(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду