ТЕТ запускає власні адаптації трьох форматних шоу

16 Серпня 2010
17290
16 Серпня 2010
12:00

ТЕТ запускає власні адаптації трьох форматних шоу

17290
ТЕТ запускає власні адаптації трьох форматних шоу

До нового сезону телеканал ТЕТ запускає власні адаптації форматних шоу Beauty & the Geek, Nothing to Hide та Tough Love, повідомляє прес-служба каналу.

 

Beauty & the Geek - проект за форматом компанії The Twentieth Century Fox, учасниками якого виступають дівчата-красуні та хлопці-інтелектуали. При цьому незаміжні та розкуті учасниці віком 18-26 років розраховують на власну ефектну зовнішність, тоді як дещо старші чоловіки (24-30 років) мають дипломи вишів та легко спілкуються на теми на кшталт теореми Ферма чи суфійської поезії, але можуть розгубитися у товаристві «фатальної» жінки.

 

Розважальше шоу «Гола правда» вироблятиметься за форматом компанії By Lion Television for NBC Bravo in the USA. У його випусках беруть участь п'ятеро хлопців та одна дівчина, яка протягом шоу має визначитись із претендентом на романтичне побачення з нею.

 

Вибір кавалера відбувається в кілька етапів. На першому всі п'ятеро претендентів постають перед дівчиною в самих лишень плавках. На другому етапі у студії з'являються матусі хлопців, які «рекламують» своїх синів. Далі дії переносяться із студії до квартири претендентів.

 

Доє фіналістів мають вразити дівчину вмінням красиво запрошувати на побачення. Остаточний вибір вона робить, виходячи з особливостей «програми» романтичної зустрічі.

 

Реаліті шоу Tough Love компанії Shine International - для жінок, які прагнуть знайти свою другу половинку. Запити учасниць розглядає Бюро подолання любовних перешкод. Тут ведеться консалтинг щодо того, як набути знань, необхідних, щоб збудувати стабільні взаємини з чоловіками, зрозуміти причини своїх попередніх невдач, усвідомити, чого насправді чоловік їхньої мрії прагне від стосунків з жінкою. Крім того, у Бюро добирають з-поміж чоловіків кандидатів для романтичних побачень.

 

Героїні шоу - жінки абсолютно різні за віком, поглядами на життя, зовнішністю, освітою чи амбіціями. І романтичних юнок, і бізнес-леді. єднає лише одне - втома від самотності та бажання бути коханими. Протягом проекту вони всі мешкають на спільній території.

 

Для всіх трьох перелічених проектів канал оголосив кастинги.

 

Також у новому сезоні на ТЕТі відбудуться дві прем`ри російськмих серіалів «Школа» та «Іграшки».

 

Російський ситком  «Іграшки» оповідає про часто смішні перипетії молоді віком від 20 до 30 років, яка намагається знайти своє щастя у кар'єрі й коханні у стінах офісу компанії з виробництва іграшок в Москва-сіті. У головній ролі комедійного серіалу знялася Катерина Копанова. Її героїня,  Варя Некрасова,  - красива, розумна й «зразкова» дівчина, яка мешкає в Москві у подарованій батьками-нафтовиками квартирі та закохана в заступника генерального директора компанії.

 

Драматичний російський телесеріал  «Школа» режисера Валерії Гай Германіки вже здобув у Росії славу скандально та радикального. Тут у манері документального кіно розглянуто проблеми сучасної школи, взаємини учнів, учителів, батьків. Показ «Школи» в ефірі «Першого каналу» (Росія) викликав суспільний резонанс. Головні герої серіалу - учні 9-А класу, який після раптової хвороби класного керівника Анатолія Германовича Носова  перетворюється зі зразкового на найпроблемніший у школі. Одним із найважчих підлітків виявляється онука Анатолія Германовича Аня Носова. За станом здоров'я вона провела два роки поза школою і тепер наперекір волі дідуся й бабусі повернулась до рідного 9-А у незвичному образі дівчини емо. Головні ролі в серіалі виконують: Валентина Лукащук (Аня Носова), Олексій Литвиненко (Ілля Єпіфанов), Анна Шепелева (Оля Буділова) та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17290
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знаток
5004 дн. тому
схоже, що збираються зробити з ТЕТа український аналог російського ТНТ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду