detector.media
14.10.2010 13:54
«Pro любоff» для ТЕТу виробляє «1+1 Production» і продюсерський центр «Світського життя»

У неділю, 17 жовтня, о 20:30 в ефірі телеканалу ТЕТ стартує новий розважальний проект «Pro любоff». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програму спільно вироблятимуть продюсерський центр Final Cut Media та «1+1 Production». Як повідомляла ТК, реаліті-шоу «Pro любоff» розроблене за форматом Tough Love компанії Shine International.

 

Як відомо, продюсерський центр Final Cut Media виробляє телепроект «Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» і володіє порталом Jetsetter.ua.

 

Нагадаємо, програму вестиме Микола Воробйов - тренер-психолог із Санкт-Петербурга. У проекті вісім жінок, «котрим не щастить у коханні, намагаються змінити себе й зустріти гідного чоловіка». Для героїнь шоу організовано Бюро подолання любовних перешкод, у якому з ними працюватиме ведучий-психолог, який підбиратиме для них чоловіків і відправлятиме пари на романтичні побачення Микола Воробйов відправлятиме своїх підопічних на романтичні побачення з чоловіками, котрих для них підберуть у Бюро.

 

«Вісім головних героїнь нового шоу - це абсолютно різні за віком, поглядами на життя, зовнішністю, освітою чи амбіціями жінки, які на час проекту опиняються під одним дахом у Бюро подолання любовних перешкод. Є тут і наївні романтичні дівчата, і жінки-вамп, і розумниці-відмінниці, і успішні бізнес-леді», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY