У Херсоні пройде фестиваль «Кінокіммерія» під патронатом Міжнародного союзу кіно UNICA

13 Жовтня 2010
16483
13 Жовтня 2010
17:16

У Херсоні пройде фестиваль «Кінокіммерія» під патронатом Міжнародного союзу кіно UNICA

16483
У Херсоні пройде фестиваль «Кінокіммерія» під патронатом Міжнародного союзу кіно UNICA

5-й міжнародний фестиваль аматорського кіно «Кінокіммерія» вперше проходитиме під патронатом міжнародного союзу кіно UNICA, повідомляє газета «Укрінформ».

 

Захід проходитиме на Херсонщині з 15 по 18 жовтня. Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 15 жовтня у Херсоні, в найбільшому в обласному центрі кіноконцертному комплексі «Ювілейний». А потім учасники та журі фестивалю - вперше - залишать Херсон і працюватимуть на азовському узбережжі області в приморському пансіонаті «Експрес», що на Арабатській стрілці Генічеського району. В «Ювілейному» ж проходитиме кінопоказ кращих фільмів попередніх фестивалів «Кінокіммерія».

 

Як повідомив член оргкомітету «Кінокіммерії» Андрій Ростов, у журі фестивалю працюватиме віце-президент Міжнародного союзу кіно UNICA Джейн Глаз, яка вже прибула до Херсона. Вона вручить переможцеві, який здобуде Гран-прі фестивалю, золоту медаль UNICA.

 

Призовий фонд цьогорічного фестивалю становить 10 тис. гривень. Крім того, запроваджено і спеціальний приз партнера «Кінокіммерії», Євразійської академії телебачення і радіо. Ним буде нагороджено переможця теми «Фоторепортаж», який також отримає право брати участь у першому Міжнародному конкурсі журналістів РФ «Кращий за професією».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16483
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду