detector.media
13.10.2010 17:16
У Херсоні пройде фестиваль «Кінокіммерія» під патронатом Міжнародного союзу кіно UNICA

5-й міжнародний фестиваль аматорського кіно «Кінокіммерія» вперше проходитиме під патронатом міжнародного союзу кіно UNICA, повідомляє газета «Укрінформ».

 

Захід проходитиме на Херсонщині з 15 по 18 жовтня. Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 15 жовтня у Херсоні, в найбільшому в обласному центрі кіноконцертному комплексі «Ювілейний». А потім учасники та журі фестивалю - вперше - залишать Херсон і працюватимуть на азовському узбережжі області в приморському пансіонаті «Експрес», що на Арабатській стрілці Генічеського району. В «Ювілейному» ж проходитиме кінопоказ кращих фільмів попередніх фестивалів «Кінокіммерія».

 

Як повідомив член оргкомітету «Кінокіммерії» Андрій Ростов, у журі фестивалю працюватиме віце-президент Міжнародного союзу кіно UNICA Джейн Глаз, яка вже прибула до Херсона. Вона вручить переможцеві, який здобуде Гран-прі фестивалю, золоту медаль UNICA.

 

Призовий фонд цьогорічного фестивалю становить 10 тис. гривень. Крім того, запроваджено і спеціальний приз партнера «Кінокіммерії», Євразійської академії телебачення і радіо. Ним буде нагороджено переможця теми «Фоторепортаж», який також отримає право брати участь у першому Міжнародному конкурсі журналістів РФ «Кращий за професією».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY