СТБ відкрив вакансії на посади керівників «Битви екстрасенсів»

8 Жовтня 2010
19539
8 Жовтня 2010
14:06

СТБ відкрив вакансії на посади керівників «Битви екстрасенсів»

19539
СТБ відкрив вакансії на посади керівників «Битви екстрасенсів»

Телеканал СТБ планує змінити керівництво реаліті-шоу «Битва екстрасенсів». На сайті телеканалу оголошено конкурс на посаду керівника та шеф-редактора проекту. За цією інформацією, вакансії відкриті до кінця цього року.

 

Нагадаємо, ці посади обіймають Олександр Слободський (керівник) та Юлія Федець (шеф-редактор).

 

Ці кадрові зміни ТК прокоментувала директор департаменту управління персоналом СТБ Марія Гудкова. Вона зазначила: «Ми закупили багато нових проектів. Персонал для них формується перш за все із співробітників, котрі працюють в нинішніх проектах СТБ: ми даємо людям можливість для горизонтального росту, отримання нового досвіду». За словами пані Гудкової, фахівців на нові посади шукають як з-поміж співробітників СТБ, так і серед претендентів, що подають резюме.

 

ТК намагалася з`ясувати в прес-служби, по які саме проекти йдеться та коли вони стартуватимуть. Однак, оскільки робота над цими продуктами лише розпочинається, точні дані пообіцяли повідомити пізніше. Але, за інформацією прес-служби, кадрові зміни на проекті «Битва екстрасенсів» не пов'язані з оголошеною раніше реорганізацією.

 

Нагадаємо, 29 вересня телеканал СТБ оголосив про реорганізацію департаментів інформаційно-аналітичного мовлення та продакшна. Зокрема заплановано перебудову відділів міжнародної інформації, ньюз-руму, відділу регіональної мережі, групи випускових редакторів. Також СТБ має намір створити новий підрозділ у складі продакшна - 5-те творче об'єднання (ТО) під керівництвом Тали Онищук. Нині вона є керівником і головним сценаристом проектів «Х-фактор» та «Україна має талант». У сферу відповідальності 5-го ТО входитиме напрямок талант-шоу («Х-фактор», «Україна має талант», «Танцюють всі», «Танці з зірками» та ін.). Також на СБ вакантна посада головного редактора новин. Обов'язки керівника інформаційного мовлення каналу продовжує виконувати Олексій Мустафін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19539
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ник
4933 дн. тому
Ха! Уже Онищук никуда не назначают - коллектив взбунтовался!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду