detector.media
08.10.2010 14:06
СТБ відкрив вакансії на посади керівників «Битви екстрасенсів»

Телеканал СТБ планує змінити керівництво реаліті-шоу «Битва екстрасенсів». На сайті телеканалу оголошено конкурс на посаду керівника та шеф-редактора проекту. За цією інформацією, вакансії відкриті до кінця цього року.

 

Нагадаємо, ці посади обіймають Олександр Слободський (керівник) та Юлія Федець (шеф-редактор).

 

Ці кадрові зміни ТК прокоментувала директор департаменту управління персоналом СТБ Марія Гудкова. Вона зазначила: «Ми закупили багато нових проектів. Персонал для них формується перш за все із співробітників, котрі працюють в нинішніх проектах СТБ: ми даємо людям можливість для горизонтального росту, отримання нового досвіду». За словами пані Гудкової, фахівців на нові посади шукають як з-поміж співробітників СТБ, так і серед претендентів, що подають резюме.

 

ТК намагалася з`ясувати в прес-служби, по які саме проекти йдеться та коли вони стартуватимуть. Однак, оскільки робота над цими продуктами лише розпочинається, точні дані пообіцяли повідомити пізніше. Але, за інформацією прес-служби, кадрові зміни на проекті «Битва екстрасенсів» не пов'язані з оголошеною раніше реорганізацією.

 

Нагадаємо, 29 вересня телеканал СТБ оголосив про реорганізацію департаментів інформаційно-аналітичного мовлення та продакшна. Зокрема заплановано перебудову відділів міжнародної інформації, ньюз-руму, відділу регіональної мережі, групи випускових редакторів. Також СТБ має намір створити новий підрозділ у складі продакшна - 5-те творче об'єднання (ТО) під керівництвом Тали Онищук. Нині вона є керівником і головним сценаристом проектів «Х-фактор» та «Україна має талант». У сферу відповідальності 5-го ТО входитиме напрямок талант-шоу («Х-фактор», «Україна має талант», «Танцюють всі», «Танці з зірками» та ін.). Також на СБ вакантна посада головного редактора новин. Обов'язки керівника інформаційного мовлення каналу продовжує виконувати Олексій Мустафін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY