СТБ реорганізує виробництво

29 Вересня 2010
16337
29 Вересня 2010
21:12

СТБ реорганізує виробництво

16337
СТБ реорганізує виробництво

СТБ перебудовує структуру департаментів інформаційно-аналітичного мовлення та продакшна, повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема заплановано реструктуризацію відділів міжнародної інформації, ньюз-руму, відділу регіональної мережі, групи випускових редакторів. Відділ регіональної мережі, редакторська група, міжнародний відділ і група кореспондентів будуть переформатовані і перепідпорядковані безпосередньо випусковим редакторам. Крім того, скасують поділ на спецкореспондентів і кореспондентів. 

 

Також СТБ має намір створити новий підрозділ у складі продакшна - 5-е творче об'єднання (ТО) під керівництвом Тали Онищук. Нині вона є керівником і головним сценаристом проектів «Х-фактор» та «Україна має талант». У сферу відповідальності 5-го ТО входитиме напрямок талант-шоу («Х-фактор», «Україна має талант», «Танцюють всі», «Танці з зірками» та ін.) 

 

Як зазначено у прес-релізі, нововведення пов'язані «з активним розвитком власного виробництва та необхідністю підвищити ефективність роботи». 



«Швидке зростання виробництва не завжди дає можливівсть побудувати оптимальну структуру управління. Нині ми провели аналіз ефективності роботи двох департаментів і розбудовуємо структури. Управління персоналом стало одним з пріоритетних напрямків розвитку компанії. Тому основне завдання - поліпшити і вдосконалити внутрішні комунікації на телеканалі. А застарілі та неефективні структури створюють багато незручностей тим, що хоче і може добре працювати», - пояснює генеральний директор СТБ Володимир Бородянський.



За словами Олексія Мустафіна, який нещодавно  прийняв пропозицію очолити новостворений напрямок документально-публіцистичних програм каналу, нині триває формування і цього нового підрозділу, до якого, можливо, увійде частина команди новин. 



«Ми хочемо підвищити особисту відповідальність випускового редактора за ефір. Також ми відмовляємося від розподілу на кореспондентів і спецкорів, оскільки бачимо, що  на практиці ця схема себе не виправдовує і позначається на зниженні продуктивності спецкорів», - говорить Мустафін.

 

Також, як зазначає прес-служба, посада головного редактора новин СТБ і досі вакантна. Обов'язки керівника інформаційного мовлення каналу продовжує виконувати Олексій Мустафін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16337
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ник
4943 дн. тому
Ха! Уже Онищук никуда не назначили - колектив взбунтовался!
goblin
4959 дн. тому
Так всегда: или чирикай или ешь от пуза. Совмещать мало кому удавалось. Андрушко жалко, а Пашаев уже пару лет как фигней мается, борца из себя строит. Торговать пирситскими паделками, жывотное! Серега и остальные ребята, держитесь!!!!
Скептик
4960 дн. тому
Доигрались Пашаев с Андрушко. Сначала съели Мустафина, а теперь за них взялись. Без всякой, между прочим, цензуры
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду