detector.media
05.10.2010 09:30
ЦТЕ УРРТ остаточно реорганізовано у Києво-Святошинську філію Концерну РРТ

1 жовтня розпочала роботу Києво-Святошинська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення. Як повідомляє сайт Концерну РРТ, це відбулося на виконання наказу Міністерства транспорту та зв'язку України від 20 липня 2006 року №751 «Про реорганізацію підприємств, що входять до складу Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення».

 

Заступник генерального директора Концерну РРТ Олександр Півнюк у коментарі ТК повідомив, що Києво-Святошинська філія створена на базі державного підприємства ЦТЕ УРРТ («Центр технічної експлуатації і управління радіорелейних ліній, радіомовлення, радіозв'язку та телебачення»). За його словами, філію, як і ЦТЕ УРРТ, очолює Олександр Заболотний.

 

Києво-Святошинська філія опікуватиметься радіорелейними лініями Київської області (за винятком міста Києва), експлуатацією теле- і радіопередавачів (у тому числі 4-х цифрових стандарту DVB-T) та розповсюдженням супутникового сигналу з передавальної станції в Калинівці під Києвом.

 

«Реорганізація відбувається в порядку об'єднання Концерну РРТ у єдине державне підприємство. Цей поступовий процес триває з 2006 року», - зазначив пан Півнюк, уточнивши, що з 30-ти підприємств Концерну ЦТЕ УРРТ - 24-те, яке стало філією.

 

Однією з причин реорганізації є впровадження цифрового телебачення. «Кожне підприємство виконує роботу в межах своєї території. Але при впровадженні цифрового телебачення є зони, які поділені між кількома областями, то як поділити між ними роботу? Тому краще будувати все в межах філій, та одночасно в межах одного підприємства КРРТ», - пояснив заступник генерального директора Концерну.

 

За словами Олександра Півнюка, телерадіокомпанії не відчувають на собі реструктуризації, тому що технічні та тарифні питання, як і раніше, вирішуються на єдиному для всього КРРТ рівні.

 

Наразі у структурі Концерну РРТ залишаються шість державних підприємств: Одеський, Харківський і Кіровоградський ОРТПЦ, РТПЦ АР Крим, Броварський РПЦ і Будівельно-монтажне управління № 168. Також у структурі КРРТ 24 філії: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Вінницька, Запорізька, Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Лучівська, Миколаївська, Полтавська, Житомирська, Київська, Чернігівська, Чернівецька, Києво-Святошинська, Черкаська, Хмельницька, Золочівська, Тернопільська, Херсонська, Рівненська, Сумська.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY