Рінат Ахметов об'єднав свої телевізійні канали та інтернет-проекти у групу

4 Жовтня 2010
13398
4 Жовтня 2010
12:43

Рінат Ахметов об'єднав свої телевізійні канали та інтернет-проекти у групу

13398
Рінат Ахметов об'єднав свої телевізійні канали та інтернет-проекти у групу

Компанія СКМ, що належить народному депутату Рінату Ахметову, створює медіагрупу на базі телеканалу «Україна». Відповідне повідомлення оприлюднила прес-служба компанії.

 

Юридична особа групи - ТОВ «Медіа група Україна». Наразі до її складу входять телеканали «Україна», «Донбас» та «Футбол», сейлз-хаус «Медіапартнерство» та інтернет-компанія Digital Ventures. У подальшому нові телевізійні канали та інтернет-проекти запускатимуться у рамках групи. Це буде, зокрема, продакшен-хаус, спортивний канал «Футбол +», кіноканал, канал «Новини».

 

У рамках формування групи СКМ передала ТОВ «Медіа група Україна» право власності на 99,999% акцій ЗАТ «ТРК «Україна».

 

«За последние три года телевизионный бизнес СКМ совершил качественный рывок: "Украина" из регионального канала выросла в сильного национального игрока, стала "второй кнопкой" страны, был запущен целый ряд каналов. Это все говорит о том, что его роль в группе СКМ возрастает. Для обеспечения его дальнейшего роста и укрепления лидерских позиций мы должны максимально эффективно использовать существующие человеческие и инфраструктурные ресурсы наших каналов и интернет-проектов, работать над повышением конкурентоспособности этого бизнеса, извлекать все возможные синергии. Именно для этого было принято принципиальное решение о создании медиа-группы», - цитує прес-служба пояснення директора з розвитку медійного бізнесу СКМ Катерини Лапшиної.

 

Нагадаємо, СКМ також належить видавництво «Сегодня Мультимедіа», що видає щоденну газету «Сегодня» та сайт  segodnya.ua, а також газети «Донецкие новости», «Приазовский рабочий», «Вечерний Донецк».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13398
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду