Михайлина Скорик стала головним редактором Tochka.net

10 Серпня 2010
25711
10 Серпня 2010
18:35

Михайлина Скорик стала головним редактором Tochka.net

25711
Михайлина Скорик стала головним редактором Tochka.net

Михайлина Скорик стала головним редактором порталу Tochka.net. Про це повідомляє інтернет-компанія Digital Ventures, що належить СКМ.

 

Раніше з посиланням на власні джерела «Дуся» повідомляла, що Михайлина Скорик була призначена в.о. головного редактора Tochka.net.

 

За офіційною інформацією, пані Скорик відповідатиме за наповнення порталу контентом, керуватиме командою редакції з понад 40-ка осіб, братиме участь у розвитку проекту Tochka.net. Робота в Tochka.net зацікавила її через те, що портал, на її думку,  «відрізняється мультимедійним підходом до висвітлення подій та особливою увагою до потреб українських читачів».

 

«Після чотирьох місяців пошуку ми знайшли людину, з якою у нас спільне бачення ролі контенту в розвитку горизонтального порталу Tochka.net, - зазначив генеральний директор Digital Ventures Лукаш Щепаньскі. - Михайлина Скорик уже протягом кількох місяців співпрацювала з компанією як тренер для журналістів і за цей час добре спрацювалася з нашою командою».

 

У зв'язку з переходом на менеджерську посаду Михайлина Скорик іде зі складу комітету Київської незалежної медіа-профспілки і залишається членом КНМП. Оскільки згідно з пунктом 3.10. Статуту КНМП, роботодавці не можуть бути членами виборних органів профспілки.

 

Раніше Михайлина Скорик працювала редактором відділу в проекті «Лівий берег», випусковим редактором розважальних програм на телеканалі «Студія 1+1», оглядачем журналу «Профіль» і «Газети 24».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25711
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для зомби
5007 дн. тому
от коли він афігєєт - тоді зрозуміє
zombi
5008 дн. тому
Ларісо, шо Ви маєте на увазі, від чого "афігєєт"? Так ,пане Олексій,я також не зрозумів такого оберту. Але мабуть так потрібно, Михайлина зря не казатеме.:)
ларіса
5008 дн. тому
пан Лукаш афигеет коли побачить шо таке Скорик у роботі
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5008 дн. тому
"...портал, на її (Михайлини Скорик) думку, «відрізняється мультимедійним підходом до висвітлення подій та особливою увагою до потреб українських читачів» - це про що вона? Особливо щодо "особливої уваги до потреб українських читачів"? Ніколи за "Точкою" такого не помічав. Що Михайлина має на увазі?
zombi
5008 дн. тому
А що ту додати...? Лише мона поздоровити Михайлину та побажати творчих успіхів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду