Інтернет-холдинг Ріната Ахметова запускає інформаційний портал Tochka.net

8 Квітня 2009
21585
8 Квітня 2009
11:09

Інтернет-холдинг Ріната Ахметова запускає інформаційний портал Tochka.net

21585
Інтернет-холдинг Ріната Ахметова запускає інформаційний портал Tochka.net

Інтернет-холдинг Digital Ventures компанії Ріната Ахметова СКМ запускає новий проект – інформаційний портал Tochka.net. Початок його роботи заплановано на найближчі кілька днів.

 

На головній сторінці порталу повідомляється, що ресурс міститиме новини, прогноз погоди, стан руху на дорогах, афішу подій у Києві й Україні, авторські гороскопи, жарти, а також власні поштовий сервіс, відеосервіс, перекладач і антивірус. Команда проекту вже сформована та складається з близько десяти осіб, які працюють у пілотному режимі вже близько місяця. Керівник проекту – Олена Подшувейт.

 

Tochka.net – одинадцятий за ліком проект Digital Ventures. Інтернет-холдинг заснований у червні 2008 року компанією System Capital Management. Нині об’єднує десять інтернет-проектів (як придбаних, так і новостворених): E-Motion, E-Movie, E-Blog, Glamurchik.com, Nightlife.ua, Yashik.tv, Astrogid.com, Tutatama.com, Luxgid.com, JobMarket.com.ua. У довгостроковій перспективі холдинг має намір посісти перше місце на українському ринку інтернет-контенту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21585
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марья_краса
5499 дн. тому
Захоить на перечислнные сайты или нет - конечно,э то личное дело каждого. Но отказываться от чего-либо хорошего из-за глупых стереотипов и предрассудков - крайне неумно. Какая разница, кому принадлежит компания, главное ведь - как они делают свою работу.
1401
5500 дн. тому
Лена - профи, поэтому уверен проект будет успешным ...
Донецкий кряж
5500 дн. тому
У донецких все выходит с большим пафосом, но по-хамски и по-жлобски. Спасибо за перечень сайтов - никогда больше на них заходить не стану и никому не советую.
читаДтч
5500 дн. тому
Пока рулят *** - ничего не выйдет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду