РТР знімає документальний цикл про пам'ятки України

25 Вересня 2010
7627
25 Вересня 2010
11:33

РТР знімає документальний цикл про пам'ятки України

7627
РТР знімає документальний цикл про пам'ятки України

Телеканал «Россия» (РТР) планує випуск документальний цикл про пам'ятки України. Про це повідомляє Korrespondent.net з посиланням на інформацію Державної служби туризму і курортів.

 

«До нас приїжджає група РТР, яка сама запропонувала нам зняти рекламу туристичної України», - зазначив виданню прес-секретар відомства Леонід Медяний.

 

За його словами, з 3 по 10 жовтня знімальна група буде працювати в Києві над зйомкою 30-хвилинного фільму про українську столицю.

 

Крім того, до 2012 року телеканал планує зняти цикл півгодинних роликів про пам'ятки України.

 

Пан Медяний додав, що ця ініціатива належить кореспонденту РТР, колишньому киянину, і для її реалізації будуть задіяні ресурси каналу РТР і пізнавального супутникового каналу «Моя планета».

 

Нагадаємо, у липні в Міністерстві закордонних справ України розповіли, що на 9,2 млн грн, виділених Кабміном для поліпшення іміджу країни, будуть зняті трихвилинний ролик для зарубіжних каналів і 15-хвилинний відеофільм, а також випущені спеціальні фотоальбоми про Україну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7627
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Артем
5013 дн. тому
Там же ясно написано: документальный ЦИКЛ. Т.е. 6 получасовых фильмов. А начали - с фильма о Киеве... Ну, Киев в московской интерпретации - это интересно только самим москвичам. К реальному Киеву все это имеет отдаленное отношение.
думаем, шо пишем?
5014 дн. тому
там что снимают: документальный цикл или 30-минутный рекламный фильм?
Артем
5015 дн. тому
Когда же наши уже будут снимать об Украине?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду