У Криму визначили найкращу статтю про Януковича. Премія − 1000 грн

15 Вересня 2010
16673
15 Вересня 2010
17:31

У Криму визначили найкращу статтю про Януковича. Премія − 1000 грн

16673
У Криму визначили найкращу статтю про Януковича. Премія − 1000 грн

У Криму підбили підсумки творчого конкурсу серед журналістів «Президент Янукович: кримські пріоритети». Диплом першого ступеню отримала головний редактор газети Crimea Вікторія Костіна за цикл статей «Крым - жемчужина Украины», повідомляє «Центр журналистских расследований».

 

Диплом другого ступеню здобула журналістка «Крымской газеты» Ірина Богданова за матеріал «"Украина - для людей!" - это политика вне политики». Диплом третього ступеню отримав Леонід Карпов за ще не опублікований матеріал «Стабильность в Крыму - стабильность во всей стране».

 

Переможці отримали грошові премії у розмірі 1000, 800 і 500 гривень.

 

Заохочувальними дипломами нагороджено кореспондента газети «Крымская правда» Олексія Єрмоліна за матеріал «Донузлав портом не испортишь», головний редактор газети «Перекоп» (Красноперекопськ) Валерій Верба за матеріал «Виктор Янукович возвращает в наши сердца Украину» та позаштатний кореспондент тижневика «Новопсковщина» (Луганська область) Ольга Сорокіна за матеріал «Президент Янукович: крымские приоритеты».

 

Як повідомляла ТК, творчий конкурс серед журналістів «Президент Янукович: кримські пріоритети» було оголошено у липні цього року. Організатори - республіканський комітет з інформації і місцева організація Національної спілки журналістів України. Мета конкурсу - «висвітлення ходу виконання завдання, поставленого президентом України Віктором Януковичем, зробити Крим перлиною України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16673
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
4994 дн. тому
Хм-м. Було б цікаво почитати деякі з цих статей, хоча підозрюю що до кінця б було тяжко дочитати, через сльози від сміху. А так, одні заголовки чого варті, цілковито в дусі КПСС та загалом СССР.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду