У Криму оголосили конкурс на кращу статтю про Януковича

2 Серпня 2010
13193
2 Серпня 2010
14:46

У Криму оголосили конкурс на кращу статтю про Януковича

13193
У Криму оголосили конкурс на кращу статтю про Януковича

В Автономній Республіці Крим розпочався творчий конкурс серед журналістів «Президент Янукович: кримські пріоритети». Організатори - республіканський комітет з інформації і місцева організація Національної спілки журналістів України, пише «Центр журналистских расследований».

 

Як пишуть організатори, мета - «висвітлення ходу виконання завдання, поставленого президентом України Віктором Януковичем - зробити Крим перлиною України». Також конкурс має сприяти «вираженню позиції авторів творчих робіт по відношенню до кримської стратегії глави держави, підвищенню професіоналізму журналістських кадрів, утвердженню морально-етичних принципів і правових норм у діяльності ЗМІ». Крім того, претенденти на один з призів мають сприяти «формуванню позитивного іміджу автономії як зони політичної та соціальної стабільності, верховенства права, толерантності та формуванню громадянського суспільства».

 

До розгляду приймають роботи у таких жанрах, як  аналітична стаття, есе, інтерв'ю, репортаж або нарис.

 

Переможцям, яких визначать 10 вересня, обіцяють три грошових премії - по 1000, 800 і 500 гривень, а також дипломи лауреатів та цінні подарунки. Пізніше до цього переліку можуть додати і спеціальні призи - за власною ініціативою кримських регіональних відділень політичних партій, підприємств та організацій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13193
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
televizionshik
5038 дн. тому
Даю 3 000 грн. за АБСОЛЮТНО ПРАВДИВУЮ статью о Януковиче !!!
Юрій Фінклер
5038 дн. тому
Ідіоти совкові! А чого від Криму очікувати?
SamTakyj
5038 дн. тому
СОВОК ЧИСТОЙ ВОДЫ. КАК ПРИ БРЕЖНЕВЕ - ТОЛЬКО ПРОТИВНЕЕ
vb
5038 дн. тому
даю 1500 за ПРАВДИВУЮ статью о Януковиче!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду