Телеканал ТЕТ офіційно презентував новий логотип

3 Вересня 2010
14402
3 Вересня 2010
15:30

Телеканал ТЕТ офіційно презентував новий логотип

14402
Телеканал ТЕТ офіційно презентував новий логотип

 

У новому сезоні телеканал ТЕТ виходить з іншим логотипом, який офіційно презентували журналістам 2 вересня. Новий варіант написання назви каналу виконано в рожевому кольорі.

 

 

 

 

 

 

«Заокруглені кути шрифта підкреслюють зацікавленість ТЕТу в широкій аудиторії. Зокрема, у жіночій: таке написання літер можна часто зустріти у журналах про моду та красу», - прокоментував новий логотип ТЕТу арт-директор «Детектор медіа» Микола Шиманський.

 

 

 

Попередній варіант логотипа 

 

 

Нагадаємо, у новому сезоні ТЕТ пропонує до уваги глядачів такі молодіжні серіали, як «Школа», «Саша плюс Маша», «Хор». Також  цієї осені стартує низка розважальних шоу власного виробництва каналу, адаптації форматних шоу Beauty & the Geek, Nothing to Hide та Tough Love. У числі цих нових проектів - «Зірки проти караоке», «Гола правда», «Гламурні штучки та заучки», «Pro любoff», «Бігуді-шоу».  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14402
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
NONAMED
2174 дн. тому
Логтип с 2015-полное гавно!
:-)))
4999 дн. тому
А почему логотип ТЕТа комментирует арт-директор ТЕЛЕКРИТИКИ?
Автора!
4999 дн. тому
Как известно, у логотипов есть авторы! Предыдущий логотип делал Герман Глинский. А сейчас даже боятся назвать автора этого уродца!
Предикат
5001 дн. тому
Явно жена Коломойского сама нарисовала.
Qcumber
5001 дн. тому
Мені здається, що краще час від часу змінювати логотипи (хай навіть на менш креативні), аніж висіти роками з одним і тим же. Хоча у деяких каналів (наприклад Євроспорт) сам логотип вже є історичним і змінювати його не потрібно.
стас
5001 дн. тому
хорошее, стильное лого. действительно под женскую аудиторию.
цкц
5001 дн. тому
гамно
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5002 дн. тому
Попередній логотип був значно кращим за теперішній. Той, що нині - він такий простий, що аж ніякий. До нудоти ніякий. Ані краплі креативу. Зроблено, що називається, "тупо" і "глупо" з розряду "ні ума, ні фантазії". Попередній був гарним, оригінальним, дотепним, розумним, змістовним, символічним, креативним. Краще змінили гіршим. Значно гіршим.
Squall
5002 дн. тому
Боже какая гадость....
fffuuuuu
5002 дн. тому
оу, велкам ту 80-ті )
rider
5002 дн. тому
Попередній логотип - це справді логотип. Презентоване нині - гавно, це я вам як ахівець кажу. Це завжди так, коли приходять нові керівники в організацію, вони намагаються щось змінити, а розуму на позитив не вистачає, от і роблять всяку хе...ню.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду