ТЕТ оновлює заставки до літнього сезону (ФОТО)

11 Травня 2012
8024
11 Травня 2012
15:09

ТЕТ оновлює заставки до літнього сезону (ФОТО)

8024
В ефір повертається «улітка»
ТЕТ оновлює заставки до літнього сезону (ФОТО)

Канал ТЕТ до літнього сезону запускає нові заставки. Про це йдеться в офіційній групі каналу у Facebook.

 

Головний герой - равлик («улітка») та слоган «Дивись улітку!» залишається з минулорічних заставок каналу ТЕТ, однак графіка та задум ID оновиться. Дизайн розроблений відділом дизайну каналу ТЕТ під керівництвом Агнії Темчуріної.

 

Нагадаємо, востаннє ID ефіру ТЕТ оновлював навесні. Тоді новими образами графіки телеканалу стали пухкі кулі, схожі на вербових «котиків». Розробкою цих заставок займалася компанія Signal Red з Film.ua Group. А напередодні Нового року під слоганом «У ТЕТа початок!» в ефірі каналу з'явився новий герой заставок - кукурудзяний качан. 

 

 


 

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8024
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ysmoz
4381 дн. тому
Це равлик !Б...ь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду