ТЕТ запускає проект жіночих жартів «Бігуді-шоу»

3 Вересня 2010
19619
3 Вересня 2010
11:36

ТЕТ запускає проект жіночих жартів «Бігуді-шоу»

19619
ТЕТ запускає проект жіночих жартів «Бігуді-шоу»

У новому сезоні канал ТЕТ запускає вітчизняне гумористичне шоу в жанрі stand-up comedy «Бігуді-шоу» від резидента «Comedy club UA» Дяді Жори. Про це повідомили вчора, 2 вересня, на презентації нових проектів групи каналів «1+1».

 

За задумом, у шоу жартуватимуть не чоловіки, а жінки, натомість чоловіки-резиденти розважатимуть глядачів «несподіваним поглядом на суто жіночі проблеми».

 

У «Бігуді-шоу» будуть звучати монологи, діалоги та розігруватися сценки від МС Ніки, Бурима, Юлії Володимирівни, Лося, Тетяни Електри, Сталевара, дуетів «Малинки», «Халва», «Динамо» та інших учасників. Також у кожному з випусків «Бігуді-шоу» одна із запрошених зірок вітчизняного шоу-бізнесу, політики чи спорту обов'язково випробовує свої сили у жанрі stand-up comedy.

 

Зазначимо, що учасниці шоу жартуватимуть також і на чоловічі теми - бокс, футбол, політика й автомобілі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19619
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
5005 дн. тому
Дядя Жора со своим гомнецом и на экраны выходит. Была на его шоу в Арене. Хотелось рыгать от солдатских шуточек и анекдотов из мужского туалета. А теперь это все выплеснется на экраны. ФУУУУУУУУУ!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду