ТЕТ покаже жіночий варіант Comedy Club

9 Липня 2010
18202
9 Липня 2010
15:11

ТЕТ покаже жіночий варіант Comedy Club

18202
ТЕТ покаже жіночий варіант Comedy Club

17 липня на телеканалі ТЕТ стартує українська прем'єра російського молодіжного гумористичного шоу у жанрі stand-up comedy - Comedy Woman. Шоу виходитиме щосуботи та щонеділі о 21:00. Про це повідомляє телекомпанія ТЕТ на своєму сайті.

 

Кожен випуск Comedy Woman триває близько 60 хвилин і має певну тему - щоденні жіночі проблеми («нічого вдягти», «нікуди піти», «в магазині розпродаж» і т.д.). Ведучий - єдиний у шоу чоловік Дмитро Хрустальов, до якого в гості приходять учасниці проекту зі своїми «проблемами».

 

Учасницями Comedy Woman є екс-учасниці команд КВК: «елітні півтора метри Москви» Наталія Андріївна, «світська алкоголевиця» Поліна Сибагатуліна, «наполовину колумбійка, наполовину Борщова» Олена Борщова, «секс-символ Comedy» Катерина Варнава, «трошки божевільна» Наталія Медведєва, «справжня руська баба» Тетяна Морозова, «золотий голос району» Катерина Баранова, «учасниця 250-ти розпродажів» Марія Кравченко,  «нащадок Чингізхана» Катерина Скулкіна і «просто симпатична блондинка» Надія Сисоєва.

 

Режисер шоу Дмитро Єфимович наголошує, що Comedy Woman відрізняється від Comedy Club: «Це не просто людина біля мікрофона із готовими жартами. Це ще й танці, пісні, перевдягання, сюрпризи».

 

У Росії Comedy Woman виходить на каналі ТНТ з осені 2008 року.

 

Нагадаємо, що 4 липня на телеканалі ТЕТ почали транслювати російський гумористичний серіал «Галигін.Ru» з резидентом Comedy Club Вадимом Галигіним у головній ролі, а також - прем'єрні випуски російського шоу «Зніміть це негайно!» з Ташею Строгою і Наталею Стефаненко.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18202
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
petja
5049 дн. тому
Дивився я цю програму, перші випусків 10 цікаві, а потім не дуже...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду