Google запустить сервіс платного відео

30 Серпня 2010
14888
30 Серпня 2010
15:49

Google запустить сервіс платного відео

14888
Google запустить сервіс платного відео

Сайт YouTube, що належить корпорації Google, веде переговори з провідними голлівудськими студіями щодо відкриття глобального pay-per-view відеосервісу до кінця 2010 року. Про це повідомляє The Financial Times.

 

Google переконує студії у привабливості інтернаціонального показу фільмів на замовлення, апелюючи до можливостей свого пошуку та YouTube. Корпорація використає ці можливості для спрямування користувачів на новий сервіс - і таким чином швидко зробить його популярним.

 

Спершу сервіс запустять у США, потім у інших країнах. Особи, близькі до переговорів, зазначають, що корпорація воліє пришвидшити процес, оскільки зараз відбувається  боротьба між нею та Apple за доставку контенту, зокрема телепрограм. Apple вдосконалює свій теледивайс, що підключає телевізори до інтернету, і зробить його доступним для виробників додатків.

 

Проект Google викликав ажіотаж у Голівуді. Студії зацікавлені в нових способах заробітку, які замістили б продажі DVD, що швидко падають.

 

Новий сервіс, швидше за все, базуватиметься на показі (а не купівлі) фільмів орієнтовно за $5 за новий фільм. Стрічки будуть доступними у той же час, коли вони виходять на DVD та з'являються в iTunes store та на Amazon.com.

 

Google шукає прориву в капіталізації YouTube з часів його придбання 2006 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14888
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Начальник
4991 дн. тому
Люди делом занимаются, а не сименары как в твитер писать организовывают
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду