Google приєднався до Української асоціації інтернет-реклами

1 Вересня 2009
14939
1 Вересня 2009
12:58

Google приєднався до Української асоціації інтернет-реклами

14939
Google приєднався до Української асоціації інтернет-реклами

Компанія Google стала новим членом Української асоціації інтернет-реклами, повідомляє офіційний сайт асоціації.

 

За словами регіонального консультанта Google в Україні Дмитра Шоломка, УАІР відіграє важливу роль в об'єднанні учасників і розробці єдиних стандартів оцінки ринку інтернет-реклами. «Компанія Google, що активно працює в Україні, не може залишатися осторонь цих процесів і буде рада брати участь у діяльності асоціації», - зазначив він.

 

Обидва партнери - Google та УАІР - зійшлися на тому, що український інтернет розвивається цивілізованими методами. Партнери відзначають, що, незважаючи на зовнішню ситуацію, ринок продовжує рости. У тому числі зростанню сприяють дослідження та освітня діяльність, які проводяться в рамках УАІР.

 

«Українська інтернет-реклама, безумовно, цікава іноземним компаніям. І що важливо, вони так само зацікавлені в проведенні досліджень інтернет-аудиторії України і розробці критеріїв оцінки роботи ринку», - прокоментував приєднання Google голова УАІР Андрій Заболоцький.

 

Довідка:

Українська асоціація інтернет-реклами була створена 4 жовтня 2007 року. Засновниками асоціації виступили компанії ТОВ «Інформаційна агенція "ЛігаБізнесІнформ"» (www.liga.net), ТОВ «Бігмір-Інтернет» (www.bigmir.net), ЗАТ «Мета» (www.meta.ua), ТОВ «Золота середина» (www.oboz.ua), ТОВ «Групем» (Group M), ТОВ «Інішиейтив» (ADV Group), ЗАТ «ММС Комюнікейшнс Україна» (Publicis Groupe Ukraine). Згодом до УАІР приєдналися компанії «Яндекс Україна», UaMaster, сейлз-хаус Fish, медіаселингове агентство «ТАКіТАК! Advertising».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14939
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду