Партія Кириленка буде ініціювати парламентське засідання щодо свободи слова

16 Серпня 2010
14469
16 Серпня 2010
15:03

Партія Кириленка буде ініціювати парламентське засідання щодо свободи слова

14469
Партія Кириленка буде ініціювати парламентське засідання щодо свободи слова

Партія «За Україну!» разом з іншими опозиційними силами буде ініціювати спеціальне засідання Верховної Ради щодо питань свободи слова в Україні. Про це повідомив голова партії, народний депутат В'ячеслав Кириленко, пише офіційний сайт «За Україну!» .

 

За словами народного депутата, на це засідання парламенту мають бути запрошені представники міжнародних громадських організацій, які опікуються проблемами свободи слова.

 

«Також до участі в такому засіданні Верховної Ради України мають бути запрошенні представники ПАРЄ», - зазначив він. На його думку, останні події, пов'язані 5-м каналом, ТВі, ТРК «Чорноморська», зникненням журналістів, погрозами представникам мас-медіа  свідчать про те, що влада продовжує  наступ на незалежні ЗМІ.

 

«Опозиційні сили мають хоча б у цьому питанні знайти спільні знаменники й об'єднатися навколо питань захисту свободи слова», - підкреслив В'ячеслав Кириленко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду