Продакшн Опалєва «Мостелефільм» знімає серіал «Лісник» для НТВ

5 Серпня 2010
24970
5 Серпня 2010
14:32

Продакшн Опалєва «Мостелефільм» знімає серіал «Лісник» для НТВ

24970
Продакшн Опалєва «Мостелефільм» знімає серіал «Лісник» для НТВ

Продакшн-компанія Валентина Опалєва «Мостелефільм» знімає детективний серіал «Лісник», який вийде в новому сезоні на російському телеканалі НТВ. Про це ТК повідомила прес-служба групи компаній Star Media.

 

Зйомки серіалу почалися 23 липня і триватимуть до кінця року. Головну роль у серіалі «Лісник» зіграє Олег Штефанко. Продюсерами серіалу є Андрій Тартаков та Валентин Опалєв, а режисером першого блоку серій став Віктор Конисевич.

 

«Зйомки ми почали 23 липня, зараз вони йдуть повним ходом. Однак, оскільки попереду ще багато серій, остаточний сценарій поки не готовий. Над кожною з частин фільму  працюють різні авторські колективи. Режисери також будуть змінювати один одного на майданчику. Зараз зйомки очолює Віктор Конісевич, але ось кандидата в режисери на наступний блок зйомок ми поки шукаємо» - розповів продюсер серіалу Андрій Тартаков.

 

За сюжетом, у серіалі спецназівець Леонід Карпов, якого грає Олег Штефанко, працює лісником і разом зі своїми однодумцями розкриває злочини, пов'язані з браконьєрством, незаконним підприємництвом, криміналом тощо.

 

Компанія «Мостелефільм» створена Валентином Опалєвим у 2006 році. Займається виробництвом і дистрибуцією телевізійних художніх фільмів та серіалів.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду