detector.media
05.08.2010 14:32
Продакшн Опалєва «Мостелефільм» знімає серіал «Лісник» для НТВ

Продакшн-компанія Валентина Опалєва «Мостелефільм» знімає детективний серіал «Лісник», який вийде в новому сезоні на російському телеканалі НТВ. Про це ТК повідомила прес-служба групи компаній Star Media.

 

Зйомки серіалу почалися 23 липня і триватимуть до кінця року. Головну роль у серіалі «Лісник» зіграє Олег Штефанко. Продюсерами серіалу є Андрій Тартаков та Валентин Опалєв, а режисером першого блоку серій став Віктор Конисевич.

 

«Зйомки ми почали 23 липня, зараз вони йдуть повним ходом. Однак, оскільки попереду ще багато серій, остаточний сценарій поки не готовий. Над кожною з частин фільму  працюють різні авторські колективи. Режисери також будуть змінювати один одного на майданчику. Зараз зйомки очолює Віктор Конісевич, але ось кандидата в режисери на наступний блок зйомок ми поки шукаємо» - розповів продюсер серіалу Андрій Тартаков.

 

За сюжетом, у серіалі спецназівець Леонід Карпов, якого грає Олег Штефанко, працює лісником і разом зі своїми однодумцями розкриває злочини, пов'язані з браконьєрством, незаконним підприємництвом, криміналом тощо.

 

Компанія «Мостелефільм» створена Валентином Опалєвим у 2006 році. Займається виробництвом і дистрибуцією телевізійних художніх фільмів та серіалів.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY