detector.media
02.08.2010 14:46
У Криму оголосили конкурс на кращу статтю про Януковича

В Автономній Республіці Крим розпочався творчий конкурс серед журналістів «Президент Янукович: кримські пріоритети». Організатори - республіканський комітет з інформації і місцева організація Національної спілки журналістів України, пише «Центр журналистских расследований».

 

Як пишуть організатори, мета - «висвітлення ходу виконання завдання, поставленого президентом України Віктором Януковичем - зробити Крим перлиною України». Також конкурс має сприяти «вираженню позиції авторів творчих робіт по відношенню до кримської стратегії глави держави, підвищенню професіоналізму журналістських кадрів, утвердженню морально-етичних принципів і правових норм у діяльності ЗМІ». Крім того, претенденти на один з призів мають сприяти «формуванню позитивного іміджу автономії як зони політичної та соціальної стабільності, верховенства права, толерантності та формуванню громадянського суспільства».

 

До розгляду приймають роботи у таких жанрах, як  аналітична стаття, есе, інтерв'ю, репортаж або нарис.

 

Переможцям, яких визначать 10 вересня, обіцяють три грошових премії - по 1000, 800 і 500 гривень, а також дипломи лауреатів та цінні подарунки. Пізніше до цього переліку можуть додати і спеціальні призи - за власною ініціативою кримських регіональних відділень політичних партій, підприємств та організацій.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY