«Марусю» для «України» знімає не «Київтелефільм» Опалєва, а російський продакшн

2 Серпня 2010
17354
2 Серпня 2010
11:44

«Марусю» для «України» знімає не «Київтелефільм» Опалєва, а російський продакшн

17354
«Марусю» для «України» знімає не «Київтелефільм» Опалєва, а російський продакшн

Серіал «Маруся» для ТРК «Україна» знімає не продакшн Валентина Опалєва «Київтелефільм», а російська компанія «Ру Медіа». Про це ТК повідомили в прес-службі телеканалу.

 

Раніше в інтерв'ю ТК керівник продакшнів «Київтелефільм» та «Мостелефільм» Валентин Опалєв  розказав, що його компанія виграла тендер на виробництво  теленовели «Маруся» і комедійного серіалу «Аїда» (весною останній вийшов на «Україні» під назвою «Попелюшка з причепом»). Офіційне підтвердження продакшн отримав 29 січня.

 

Однак, як повідомив у коментарях ТК пан Опалєв, контракт на створення «Марусі» не був підписаний, і згодом «Україна» повідомила, що серіал вироблятиме інша компанія, яка запропонувала більш вигідні умови.

 

Водночас головний продюсер ТРК «Україна» Тетяна Гнєдаш наголосила, що тендер у «відкритій боротьбі виграла саме "Ру Медіа"»: «Запропонована ними розробка проекту та співвідношення ціна-якість були найбільш переконливими».

 

За інформацією прес-служби ТРК «Україна», «Маруся» - це 80 серійний фільм  про  те, як провінційна дівчина Маруся  працює на виноградниках, а коли після смерті  господаря виноробних компаній до міста приїжджає його онук Володимир, Маруся закохується в нього.

 

Головні ролі у серіалі зіграли Поліна Долінська, Володимир Меньшов, Марина Яковлєва, Лариса Лужина, Олександр Давидов, Роман Полянський, Олена Меркулова, Анна Тамбова, Катерина Семенова. Режисер Петро Кротенко, головний автор сценарія Тетяна Гнєдаш.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду