detector.media
02.08.2010 11:44
«Марусю» для «України» знімає не «Київтелефільм» Опалєва, а російський продакшн

Серіал «Маруся» для ТРК «Україна» знімає не продакшн Валентина Опалєва «Київтелефільм», а російська компанія «Ру Медіа». Про це ТК повідомили в прес-службі телеканалу.

 

Раніше в інтерв'ю ТК керівник продакшнів «Київтелефільм» та «Мостелефільм» Валентин Опалєв  розказав, що його компанія виграла тендер на виробництво  теленовели «Маруся» і комедійного серіалу «Аїда» (весною останній вийшов на «Україні» під назвою «Попелюшка з причепом»). Офіційне підтвердження продакшн отримав 29 січня.

 

Однак, як повідомив у коментарях ТК пан Опалєв, контракт на створення «Марусі» не був підписаний, і згодом «Україна» повідомила, що серіал вироблятиме інша компанія, яка запропонувала більш вигідні умови.

 

Водночас головний продюсер ТРК «Україна» Тетяна Гнєдаш наголосила, що тендер у «відкритій боротьбі виграла саме "Ру Медіа"»: «Запропонована ними розробка проекту та співвідношення ціна-якість були найбільш переконливими».

 

За інформацією прес-служби ТРК «Україна», «Маруся» - це 80 серійний фільм  про  те, як провінційна дівчина Маруся  працює на виноградниках, а коли після смерті  господаря виноробних компаній до міста приїжджає його онук Володимир, Маруся закохується в нього.

 

Головні ролі у серіалі зіграли Поліна Долінська, Володимир Меньшов, Марина Яковлєва, Лариса Лужина, Олександр Давидов, Роман Полянський, Олена Меркулова, Анна Тамбова, Катерина Семенова. Режисер Петро Кротенко, головний автор сценарія Тетяна Гнєдаш.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY