Канали «ССТV Русский» та «Страна» були долучені до списку адаптованих

28 Липня 2010
25202
28 Липня 2010
16:41

Канали «ССТV Русский» та «Страна» були долучені до списку адаптованих

25202
Канали «ССТV Русский» та «Страна» були долучені до списку адаптованих

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 28 липня ухвалила рішення про доповнення до Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 закону «Про телебачення і радіомовлення».

 

До списку адаптованих каналів було включено два мовники: «ССTV Русский» (Центральне телебачення Китаю - китайський інформаційно-просвітницький канал, мова ретрансляції - російська, сигнал з французького супутника) та «Страна» (російський просвітницький канал, ретрансляція мовою оригіналу - російською, сигнал з російського супутника). На обох каналах реклама не зафіксована.

 

Нагадаємо, раніше на засіданні 21 квітня до списку адаптованих було включено канали «РТР-Планета», TVCi і «Теле 9», 12 травня - «Еврокино», «Вопросы и ответы», «Домашние животные», «365 дней», Universal Channel, Sci-Fi Channel (SyFy Universal), «Психология 21», 7 липня - «Беларусь-ТВ» і Da Vinci, 14 липня - «Кто есть кто» і Viasat Nature, а 21 липня - Nat Geo Music та Investigation Discovery.

 

Таким чином, станом на 28 липня, Перелік іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується, містить 125 каналів.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25202
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду