Канали «Кто есть кто» і Viasat Nature долучені до списку адаптованих

14 Липня 2010
24186
14 Липня 2010
14:51

Канали «Кто есть кто» і Viasat Nature долучені до списку адаптованих

24186
Канали «Кто есть кто» і Viasat Nature долучені до списку адаптованих

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 14 липня ухвалила рішення про доповнення до Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 закону «Про телебачення і радіомовлення».

 

До списку адаптованих каналів було включено два мовники: «Кто есть кто» (російський  канал, що транслює документальні фільми та публіцистику біографічного характеру, мова - російська) і Viasat Nature (пізнавальний британський канал про дику природу, мова - російська).

 

Як зазначила перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко, обидва мовники відповідають Європейській конвенції, оскільки технічний засіб мовлення «Кто есть кто» розташований у Франції, а країна походження Viasat Nature - Велика Британія.

 

Нагадаємо, на засіданні 21 квітня до списку адаптованих каналів було включено канали «РТР-Планета», TVCi і «Теле 9», 12 травня - «Еврокино», «Вопросы и ответы», «Домашние животные», «365 дней», Universal Channel, Sci-Fi Channel (SyFy Universal), «Психология 21», а 7 липня - «Беларусь-ТВ» і Da Vinci.

 

Станом на 14 липня, Перелік іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується, містить 121 канал.

 

«Телекритика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24186
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду