Вадим Рабинович став співвласником телеканалу News One

26 Липня 2010
13211
26 Липня 2010
17:33

Вадим Рабинович став співвласником телеканалу News One

13211
Вадим Рабинович став співвласником телеканалу News One

Український телевізійний інформаційний канал News One змінив власників і редакційну раду, повідомляє MIGnews.

 

Співвласником телеканалу стала компанія Media International Group (MIG) Вадима Рабиновича, придбавши пакет акцій. Президент компанії MIG Вадим Рабинович увійшов до редакційної ради.

 

У планах каналу - розширення його діяльності. Зокрема, будуть запроваджені студійні новини, вечірнє обговорення актуальних новин у студії, робота власних знімальних груп.

 

News One належав директору каналу Рудольфу Кірносу, якому також належить телеканал Ru Music. У коментарі ТК він повідомив, що компанія Вадима Рабиновича придбала 50% телеканалу, угода завершилася 13 липня. Суму угоди він не розголошує. Директором News One залишиться пан Кірнос.

 

У програмній концепції телеканалу змін, за словами Рудольфа Кірноса, не заплановано. «Єдине доповнення, про яке ми зараз також просимо в Нацради, - це дозволити другу звукову доріжку російською мовою», - сказав він, зазначивши що заява до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з повідомленням про зміни власників і керівних органів уже подана.

 

На запитання ТК, чи йшлося в переговорах з Вадимом Рабиновичем про телеканал Ru Music, Рудольф Кірнос відповів заперечно, пояснивши це дорогою вартістю проекту. «Цікавість він не виявляв, адже в нього вже є свій (музичний) канал OTV», - уточнив він.

 

Вадиму Рабиновичу належать музичний телеканал OTV, газета «Столичные новости», інтернет-видання MIGnews.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13211
Читайте також
29.06.2006 14:07
Семен Глузман, для "Детектор медіа"
2 260
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду