detector.media
26.07.2010 17:33
Вадим Рабинович став співвласником телеканалу News One

Український телевізійний інформаційний канал News One змінив власників і редакційну раду, повідомляє MIGnews.

 

Співвласником телеканалу стала компанія Media International Group (MIG) Вадима Рабиновича, придбавши пакет акцій. Президент компанії MIG Вадим Рабинович увійшов до редакційної ради.

 

У планах каналу - розширення його діяльності. Зокрема, будуть запроваджені студійні новини, вечірнє обговорення актуальних новин у студії, робота власних знімальних груп.

 

News One належав директору каналу Рудольфу Кірносу, якому також належить телеканал Ru Music. У коментарі ТК він повідомив, що компанія Вадима Рабиновича придбала 50% телеканалу, угода завершилася 13 липня. Суму угоди він не розголошує. Директором News One залишиться пан Кірнос.

 

У програмній концепції телеканалу змін, за словами Рудольфа Кірноса, не заплановано. «Єдине доповнення, про яке ми зараз також просимо в Нацради, - це дозволити другу звукову доріжку російською мовою», - сказав він, зазначивши що заява до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з повідомленням про зміни власників і керівних органів уже подана.

 

На запитання ТК, чи йшлося в переговорах з Вадимом Рабиновичем про телеканал Ru Music, Рудольф Кірнос відповів заперечно, пояснивши це дорогою вартістю проекту. «Цікавість він не виявляв, адже в нього вже є свій (музичний) канал OTV», - уточнив він.

 

Вадиму Рабиновичу належать музичний телеканал OTV, газета «Столичные новости», інтернет-видання MIGnews.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY