Представника ОБСЄ Дунью Міятович запросили до України перевірити стан свободи слова

20 Липня 2010
14817
20 Липня 2010
15:06

Представника ОБСЄ Дунью Міятович запросили до України перевірити стан свободи слова

14817
Представника ОБСЄ Дунью Міятович запросили до України перевірити стан свободи слова

Україна запросила представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дунью Міятович відвідати Київ для ознайомлення з реальним станом свободи слова в Україні. Про це 20 липня повідомив прес-секретар МЗС Олександр Дикусаров, якого цитує «Українська правда».

 

За словами пана Дикусарова, глава МЗС Костянтин Грищенко провів зустріч із пані Міятович під час візиту 16-17 липня в Алмати (Казахстан), де відбулося засідання країн-учасниць ОБСЄ.

 

«Глава МЗС підтвердив раніше відправлене за дорученням президента України запрошення Дуньї Міятович відвідати восени Київ із метою на місці дізнатись про реальний стан щодо забезпечення прав українських ЗМІ», - сказав він.

 

«Оскільки судження в Європі по цій проблематиці не рідко формуються на підставі неперевірених або перекручено- інтерпретованих відомостей, отриманих з інших рук», - додав речник МЗС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду