«Мюзік радіо» і «Бізнес-радіо» переоформили ліцензії, а «Хіт ФМ» поповнилося регіональною частотою

27 Січня 2010
23479
27 Січня 2010
16:10

«Мюзік радіо» і «Бізнес-радіо» переоформили ліцензії, а «Хіт ФМ» поповнилося регіональною частотою

23479
«Мюзік радіо» і «Бізнес-радіо» переоформили ліцензії, а «Хіт ФМ» поповнилося регіональною частотою

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 27 січня внесла зміни до ліцензії ТОВ «Мюзік радіо» у зв'язку зі зміною складу редакційної ради:

 

Були:

Стали:

Передерєєва Н. А.

Ковтун В. Ю.

Горовенко А. В.

Хацько В. І.

Сидоров Г. В.

Кудіна Т. А.

Яремич О. А.

Польська А. В.

 

Також були внесені зміни до ліцензії ТОВ «ТРК "Бізнес-радіо"». Директором замість Олени Ботюк став Володимир Шамшудінов, а членам редакційної ради замість Олени Ботюк і Юрія Шендри - Володимир Шамшудінов і Лариса Євтухова. У програмній концепції зазнав змін жанровий розподіл: зникли культурно-мистецькі і науково-просвітницькі програми, яких було по 1 годині на добу, зате збільшився відсоток розважально-музичних програм з 13 годин 30 хвилин до 15 годин 30 хвилин на добу.

 

Водночас була переоформлена ліцензія ТОВ «ТРК "Імідж TV"» з міста Вознесенська Миколаївської області. Власником локальної станції, яка мовила на частоті 103,6 МГц у Вознесенську стало київське ТОВ «ТРК "Медіамаркет"», а позивним, відповідно, - «Хіт ФМ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду