Рада звільнила Семиноженка

2 Липня 2010
18550
2 Липня 2010
11:15

Рада звільнила Семиноженка

18550
Рада звільнила Семиноженка

Верховна Рада звільнила віце-прем'єр-міністра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка. Як повідомляє «Українська правда», за це проголосували 378 народних депутатів.

 

Відповідний проект постанови № 6245 зареєструвала 30 березня народний депутат Ольга Боднар (БЮТ). У пояснювальній записці зазначається, що призначення Семиноженка відбулося з порушенням Регламенту Верховної Ради, без обговорення в Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. Рада голосувала за його звільнення без обговорення.

 

Як повідомив журналістам народний депутат Вадим Колесніченко, Семиноженко показав себе як неефективний менеджер, тому «відбулася політика очищення уряду від неефективного менеджера», пише «РБК-Україна». За словами Колесніченка, віце-прем'єр не впорався із завданнями, що, зокрема, стосувалися роботи Інституту національної пам'яті, дублювання фільмів тощо.

 

Нагадаємо, в Кабміні Володимиру Семиноженку доручили питання реклами і виставкової діяльності, видавничої та архівної справи, забезпечення захисту суспільної моралі, державної мовної політики, розвитку комунікації влади і суспільства, а також взаємодії органів виконавчої влади з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення. Натомість діяльності засобів масової інформації та розвиток інформаційної сфери увійшли до кола повноважень віце-прем'єра Бориса Колеснікова

 

За час віце-прем'єрства Семиноженко встиг ініціювати перегляд наказу Мінкульту про обов'язковий українськи дубляж.

 

Також Володимир Семиноженко представляв Кабміну, колективу НТКУ і громадськості нового гендиректора Єгора Бенкендорфа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18550
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
31415926
5049 дн. тому
Следили бы за грамотностью хоть заголовков того, что перепечатываете из Маркетгида: "Заявление Тигипко ошарашЕло всю Украину"... И в авторских колонках сколько угодно отнюдь не опечаток. Мелочь? Нет - тотальное отсутствие ответственности.
Завсідник буфету у ВР
5049 дн. тому
Якщо за звільнення Семиноженка так ратував Колесніченко з "Русскоязичної Украіни", то боюся навіть припустити, яке відверто українофобне мудило може бути тепер посаджене у гуманітарно-віце-прем'єрське крісло. Як би тепер той Семиноженко не видався нам ангелом во плоті...
Смена декораций
5049 дн. тому
щас еше красившего найдут...
NNN
5049 дн. тому
Давно пора. А еще хорошо бы и Табачника вместе с ним, который своими недолугими реформами привел к расцвету коррупции в школах!!
Козак
5049 дн. тому
Ну, этот орёл вскоре сядет в другое кресло. И он уже знает, в какое. Вряд ли он огорчён.
дорош
5049 дн. тому
ну і пішов він на .....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду