detector.media
02.07.2010 11:15
Рада звільнила Семиноженка

Верховна Рада звільнила віце-прем'єр-міністра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка. Як повідомляє «Українська правда», за це проголосували 378 народних депутатів.

 

Відповідний проект постанови № 6245 зареєструвала 30 березня народний депутат Ольга Боднар (БЮТ). У пояснювальній записці зазначається, що призначення Семиноженка відбулося з порушенням Регламенту Верховної Ради, без обговорення в Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. Рада голосувала за його звільнення без обговорення.

 

Як повідомив журналістам народний депутат Вадим Колесніченко, Семиноженко показав себе як неефективний менеджер, тому «відбулася політика очищення уряду від неефективного менеджера», пише «РБК-Україна». За словами Колесніченка, віце-прем'єр не впорався із завданнями, що, зокрема, стосувалися роботи Інституту національної пам'яті, дублювання фільмів тощо.

 

Нагадаємо, в Кабміні Володимиру Семиноженку доручили питання реклами і виставкової діяльності, видавничої та архівної справи, забезпечення захисту суспільної моралі, державної мовної політики, розвитку комунікації влади і суспільства, а також взаємодії органів виконавчої влади з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення. Натомість діяльності засобів масової інформації та розвиток інформаційної сфери увійшли до кола повноважень віце-прем'єра Бориса Колеснікова

 

За час віце-прем'єрства Семиноженко встиг ініціювати перегляд наказу Мінкульту про обов'язковий українськи дубляж.

 

Також Володимир Семиноженко представляв Кабміну, колективу НТКУ і громадськості нового гендиректора Єгора Бенкендорфа.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY