В уряді Колеснікову доручили діяльність медіа, а Семиноженку – рекламу та Нацраду

18 Березня 2010
19860
18 Березня 2010
17:34

В уряді Колеснікову доручили діяльність медіа, а Семиноженку – рекламу та Нацраду

19860
В уряді Колеснікову доручили діяльність медіа, а Семиноженку – рекламу та Нацраду

Кабінет Міністрів розподілив повноваження між віце-прем'єр-міністрами. Про це йдеться в розпорядженні уряду від 17 березня.

 

Зокрема, діяльності засобів масової інформації та розвиток інформаційної сфери увійшли до кола повноважень віце-прем'єра Бориса Колеснікова.

 

Питання реклами і виставкової діяльності, видавничої та архівної справи, забезпечення захисту суспільної моралі, державної мовної політики, розвитку комунікації влади і суспільства, а також взаємодії органів виконавчої влади з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення зараховані до компетенції віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

 

Інформаційною безпекою опікуватиметься віце-прем'єр Володимир Сівкович.

 

Сфера зв'язку водночас опинилася в компетенції першого віце-прем'єра Андрія Клюєва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19860
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
5154 дн. тому
Ахуєть!
ЗМІ
5154 дн. тому
Цікаво розділили. ЗМІ - це телебачення, радіо, преса. Це Колеснікову. А Нацраду з питань телебачення і радіомовлення - Семиноженку. Інформаційна безпека - Сівковичу . До речі, голова Нацради входить до складу РНБО. Це що -" у семи няньок - дитя без ока"? Чи щоб Нацрада на всіх працювала? У чию світлу голову це прийшло?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду