«1+1» не показав «вЫсокоповажність» Януковича в основному випуску ТСН

1 Липня 2010
24234
1 Липня 2010
18:21

«1+1» не показав «вЫсокоповажність» Януковича в основному випуску ТСН

24234
«1+1» не показав «вЫсокоповажність» Януковича в основному випуску ТСН

Інформація про помилки в оформленні бізнес-форуму за участі президентів України та Шрі-Ланки не потрапила у вечірній випуск ТСН. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела на каналі «1+1».

 

Як відомо, 30 червня на плакаті, яким була оформлена президія бізнес-форуму було написано «Його Высокоповажність Віктор Янукович» та «Його Высокоповажність Махінда Раджапакса». Крім цього, англійське слово co-chaired було написано з помилкою: co-chaird.

 

За словами співрозмовників, начитка з відео на цю тему була написана, змонтована і повністю готова до ефіру о 19:30. Більше того, анонс цієї теми був оголошений ведучим на початку вечірнього випуску, однак глядачі сюжету так і не побачили. Крім того, в плані вечірнього випуску ТСН начитка про конфуз планувалася до виходу в ефір саме о 19:30.

 

«Чому начитка була знята з ефіру - невідомо. Принаймні пояснення "не влізло" не підходить. У вчорашньому випуску був "недобір" 53 секунди, тоді як сама начитка не більше 15 секунд», - розповів співрозмовник УП.

 

У свою чергу піар-директор «1+1» Анастасія Жук заявила, що начитка вийшла у нічному випуску ТСН. На запитання, чому тоді ця начитка анонсувалася перед випуском новин о 19:30, вона відповіла: «Як каже керівник ТСН Олексій Рогатник, о 19:30 був анонс нічного сюжету, тому що о 19:30 вони не встигли його показати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24234
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5066 дн. тому
На той "растяжке" - еще 2 ошибки: одна - стилистическая (неверный порядок слов во фразе "Бизнес-форум Украина - Шри-Ланка"), вторая - неверное написание фамилии Януковича на английском - взята транслитерация с русского, хотя на его официальном сайте используется транслитерация с украинского (Yanukovych)
Игорь
5066 дн. тому
Просто афигеть какая важная новость. Знать Моська (=журналюги-шакалы, которым больше писать не о чем...) сильна.....
умник
5066 дн. тому
Наверное надо прощаться с умниками-стукачами из НТН. Вас сложно называть другими слова, если вы так сливаете внутреннюю информацию. Включите мозг и вспомните кто хозяин 1+1 и у кого кормится телекритика. да да да .... ответ правильный. вас ждёт приз :-) работа на ТВІ и уже испорченная репутация
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду