Богословська зареєструвала проект постанови про комісію щодо розслідування конкурсів Нацради

15 Червня 2010
18720
15 Червня 2010
12:39

Богословська зареєструвала проект постанови про комісію щодо розслідування конкурсів Нацради

18720
Богословська зареєструвала проект постанови про комісію щодо розслідування конкурсів Нацради

15 червня у парламенті зареєстровано проект постанови «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування законності прийняття рішень Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення щодо проведення конкурсів та встановлення переможців конкурсів на отримання (переоформлення) ліцензій на мовлення з використанням відповідних частот у 2005-2010 роках».

 

Проект за № 6521 подано народним депутатом Інною Богословською. Поки що текст документу на сайті відсутній.

 

Як вже писала ТК, 12 червня під час програми «Шустер live» на телеканалі «Україна» Петро Порошенко запропонував провести розслідування правомірності як видачі додаткових частот 5 каналу та ТВі, так і позбавлення цих каналів виграних частот.

 

Нагадаємо, 8 червня Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позовні вимоги телеканалів групи «Інтер» до Національної ради в повному обсязі та скасував результати січневого конкурсу на вільні частоти. Напередодні представник Нацради в суді погодився з вимогами позивачів. Нацрада заявила, що є всі підстави говорити про відсутність кворуму на засіданні 27 січня, а згодом пояснила, що зміна позиції регуляторного органу в суді була зумовлена результатами внутрішнього службового розслідування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду