Американські телемережі збільшать рекламні збори за рахунок інфляції

11 Червня 2010
12992
11 Червня 2010
15:07

Американські телемережі збільшать рекламні збори за рахунок інфляції

12992
Американські телемережі збільшать рекламні збори за рахунок інфляції

За час презентації нового сезону, що розпочнеться восени, 5 найбільших ефірних мовників США уклали угоди на $8,1 - 8,7 млрд. Таку оцінку зробило американське спеціалізоване видання AdAge. Презентація (відома під назвою upfront) відбувалася наприкінці весни.

 

Результати минулорічного апфронту видання оцінювало у $7,8 - 8,1 млрд. Головним чином доходи бродкастерів зросли за рахунок підвищення вартості рекламного часу. 

 

Ціни CBS зросли на 9-9,5%, збори прайм-тайму склали орієнтовно $2,4-2,6 млрд. ABC підняв розцінки на 8-9% і зібрав близько $2,4 млрд, продавши свого 80% інвентарю. Реклама на Fox подорожчала так само, при цьому мережа отримала $1,8-1,9 млрд у прайм, а CW заробив $0,37-0,40 млрд. Результати NBC ще підраховуються.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12992
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ф
5089 дн. тому
Неплохо для Фокса, если учесть, что этот канал программирует на треть меньше праймового времени, чем остальные.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду