detector.media
09.06.2010 18:46
«Африканські пристрасті» розпочнуться з «Мистецького арсеналу»

Гостями першого ефіру програми «Африканські пристрасті», виробництвом якої займається «Савік Шустер студія» для НТКУ, стануть заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, народний артист Остап Ступка, генеральний директор «Мистецького арсеналу» Наталія Заболотна, телеведучі Інна Цимбалюк та Олексій Мочанов, футболісти Олег Саленко, Сергій Ребров, Василь Кардаш та суддя ФІФА Віктор Дердо. Про це повідомляє прес-служба Першого каналу.

 

Як писала ТК, дебютний випуск програми вийде в ефір 11 червня о 16.00.

                               

Сьогодні, 9 червня, «Савік Шустер студія» презентувала нову студію програми, яка, як стверджують, представники продакшну, не має аналогів в Україні. Зокрема, спеціально задля цього проекту придбали нову ПТС Hi-definition.

 

«Ця ПТС дозволяє будь-який футбольний момент проаналізувати з абсолютно нового боку. Вибравши певний шматочок, ми можемо зробити 3D-макет і поглянути на нього, наприклад, з точки зору бокового судді, воротаря, гравця тощо. Це дає нам змогу глибше проаналізувати даний момент», - коментує Ольга Невська, яка займалась дизайном нової студії.

 

Щодня у прямому ефірі проходитиме вікторина, де розігруватимуть футбольні м'ячі Чемпіонату світу-2010 з автографами зірок світового футболу.

 

Також керівник продакшну Савік Шустер розповів, що особливістю проекту має стати формат коментування:

 

«Хочу підкреслити, що в Україні практика передматчевого коментування ще не використовувалась. Це швидше популярна в Європі фішка. Будемо сподіватись, що українські глядачі з цікавістю поставляться до такого нововведення»

 

 Окрім представників спорту, автори проекту обіцяють запрошувати до студії різноманітних виконавців - аби зацікавити жіночу аудиторію.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY