ПРОМО: Про що Дуся пліткувала з Юлією Мостовою

3 Червня 2010
8180
3 Червня 2010
17:47

ПРОМО: Про що Дуся пліткувала з Юлією Мостовою

8180
ПРОМО: Про що Дуся пліткувала з Юлією Мостовою

У розпал руху «Стоп цензурі», коли навіть міжнародні організації закликають президента України Віктора Януковича переглянути його ставлення до медіа, Дуся вирішила негайно зателефонувати заступнику головного редактора видання «Дзеркало тижня» Юлії Мостовій.

 

Вона була готова почути, що в Україні журналістика вмирає, і мужньо розпочала із запитання про політичні програми.

 

«Політичні журналісти не дивляться програм про політику. Я не дивлюся телевізор, тому що мені нецікаво. Я не дізнаюся новин звідти, - сказала Юлія Мостова. -  Ви знаєте, я дуже сумую з приводу якості висвітлення подій, що відбуваються в країні через поверховість цього висвітлення. Мене це дратує, і я вирішила: чому я себе мучитиму? Навіщо дивитися те, що не має жодного відношення до реальних втрат крові країни? Глибоких сюжетів я просто не бачу...».

 

І, поки Дуся мовчки стискала телефонну слухавку, пані Мостова звернулася із запитанням до неї: «Мене цікавить, чи будуть на телебаченні серйозні, справжні розслідування, аналітичні формати?»... 

 

Що відповіла Дуся, дізнайся тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8180
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду