«Київреклама» вимагає від аутдор-операторів зняти рекламу на час звернення Януковича до народу

3 Червня 2010
12516
3 Червня 2010
13:29

«Київреклама» вимагає від аутдор-операторів зняти рекламу на час звернення Януковича до народу

12516
«Київреклама» вимагає від аутдор-операторів зняти рекламу на час звернення Януковича до народу

Комунальне підприємство «Київреклама» 2 червня розіслало операторам зовнішньої реклами листа з вимогою зняти усі рекламні сюжети в районі Палацу «Україна» до 18:00. Як зазначається у листі, таке прохання спричинене відповідним зверненням до «Київреклами» адміністрації президента і дорученням мера Леоніда Чернівецького.

 

Асоціація зовнішньої реклами занепокоєна цим випадком. «Подобные действия со стороны городских властей подрывают доверие рекламодателей к операторам наружной рекламы, ставят под угрозу выполнение обязательств перед клиентами со стороны рекламных агентств и являются незаконным вмешательством в деятельность коммерческих организаций.

 

Грустно сознавать, что в своём чрезмерном рвении отдельные чиновники идут на грубые нарушения отечественного законодательства и откровенно враждебные действия по отношению к компаниям, являющимся источником постоянных поступлений в городской бюджет», - зазначається у її повідомленні.

 

 

 

Асоціація нагадує, що на початку травня було заклеєно плакати з комерційною рекламою у центрі міста, незаважаючи на те, що оператори розмістили вітання з 9 травня на значній кількості своїх площ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12516
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Які с...ки!
5100 дн. тому
Що він з себе корче? Смішно, але вже не дуже.
//
5100 дн. тому
Здравствуй, Мао!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду