detector.media
03.06.2010 13:29
«Київреклама» вимагає від аутдор-операторів зняти рекламу на час звернення Януковича до народу

Комунальне підприємство «Київреклама» 2 червня розіслало операторам зовнішньої реклами листа з вимогою зняти усі рекламні сюжети в районі Палацу «Україна» до 18:00. Як зазначається у листі, таке прохання спричинене відповідним зверненням до «Київреклами» адміністрації президента і дорученням мера Леоніда Чернівецького.

 

Асоціація зовнішньої реклами занепокоєна цим випадком. «Подобные действия со стороны городских властей подрывают доверие рекламодателей к операторам наружной рекламы, ставят под угрозу выполнение обязательств перед клиентами со стороны рекламных агентств и являются незаконным вмешательством в деятельность коммерческих организаций.

 

Грустно сознавать, что в своём чрезмерном рвении отдельные чиновники идут на грубые нарушения отечественного законодательства и откровенно враждебные действия по отношению к компаниям, являющимся источником постоянных поступлений в городской бюджет», - зазначається у її повідомленні.

 

 

 

Асоціація нагадує, що на початку травня було заклеєно плакати з комерційною рекламою у центрі міста, незаважаючи на те, що оператори розмістили вітання з 9 травня на значній кількості своїх площ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY